الاثنين، 20 أبريل 2015

مشروب الكاكاو بالكريمة - Creamy Hot Cocoa



للكاكاو الخام فوائد متعددة فهو مهدئ كما يحتوى على الكالسيوم ومضادات الأكسدة ونسبة عالية من الحديد اللازمة للجسم
Raw cocoa multiple benefits it sedative also contains calcium, antioxidants and high in iron necessary for the body


طريقة عمل الكاكاو بالكريمةHow to make Creamy Hot Cocoa



المقادير (المكونات) - Ingredients 


1/3 كوب كاكاو خام - 1/3cup unsweetened cocoa powder
3/4 كوب سكر أبيض - 3/4cup white sugar
رشة ملح - 1pinch salt
1/3 كوب ماء مغلى - 1/3cup boiling water
1/2 3 كوب لبن - 3cups and half milk
3/4 ملعقى صغيرة فانيليا سايلة - 3/4teaspoon vanilla extract
1/2 كوب كريمة خفق - 1/2cup half-and-half cream



طريقة العمل - Directions


فى إناء عميق نخلط الكاكاو مع السكر ورشة الملح ونقلبهم معا.
نضيف الماء المغلى عليهم ونقلبهم جيدا.
نرفعهم على النار ونضيف اللبن ونقلبهم جيدا ونتركه حتى يغلى مدة دقيقتين تقريباً.
نرفعه من على النار ونضيف الفانيليا السايلة.
نوزع الكاكاو فى 4 أكواب، ونزينها بالكريمة السايلة .. وبالهنا ,,,,,,,,,,,,,,

mix the cocoa, sugar and pinch of salt in a saucepan.
 Blend in the boiling water.
 Bring this mixture to an easy boil while you stir.
Simmer and stir for about 2 minutes.
Watch that it doesn't scorch.
Stir in 3 1/2 cups of milk and heat until boil! Remove from heat and add vanilla.
 Divide between 4 mugs.
 Add the cream to the mugs of cocoa to cool it to drinking temperature.





Hot Cocoa, Creamy Hot Cocoa, هوت شوكلت, مشروب الكاكاو, فوائد الكاكاو, 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق